• Cijena je smanjena.
  • Svježe
Sisaljku Loptu, Neukusno Pipette Gumene Sijalicu Povećati Stisak Non‑Otrovna Lakše za Korištenje s Prirodnim Gume za Otpust Vazduh i Apsorbuje Tečnost

Sisaljku Loptu, Neukusno Pipette Gumene Sijalicu Povećati Stisak Non‑Otrovna Lakše za Korištenje s Prirodnim

 
KM 0.00

Roba
U trgovini

【Povećati Stisak I Lakše Da Koristim】I podizanje konture sa oblik i debeo zidovima vrat povećati stisak i lakše za korištenje s pipettes i šprica. 【Nekada Otpust Vazduh I Apsorbuje Tečnost】sisaljku loptu je pogodan za sve vrste diplomirao cijevi, droppers, pipettes, pipettors, itd.Nekada otpust vazduh i apsorbuje tečnost. 【Usluzi】Smo profesionalni korisničke usluge osoblja, kontaktirajte nas ako imaš kakvih pitanja ili predloge, i dat ćemo sve od sebe da to riješi. 【Jaka Elastičnost materijal je poželjna, i starenja otpor je jaka.Karakteristika : 1. To je pogodan za sve vrste diplomirao cijevi, droppers, pipettes, pipettors, itd., nekada otpust vazduh i apsorbuje tečnost.2. I podizanje konture sa oblik i debeo zidovima vrat povećati stisak i lakše za korištenje s pipettes i šprica.3. Prirodno gumene je napravio obradu i ima karakteristike jaka elastičnost, ruke meke osjećaj i brze inflacije.4. Komponente su čvrsto povezani, i čvrsto; materijal je poželjna, i starenja otpor je jaka.5. Laboratorija sisaljku loptu je napravljen od visokog kvaliteta guma, koja je non‑otrovna, neukusno, sigurno i trajna.Specifikacija : Predmet Tip : Sisaljku Ball Material : Rubber Color : Plave Unutrašnje Promjeru od Rupu : Povrsine. 6mm / za 0,2 in Maximum Usta Promjeru : Povrsine. 12mm / 0.5 in Ball Promjeru : Povrsine. 35.5 mm 1.4 in Total Loptu Dužina : Povrsine. 55.5 mm 2.2 in Purpose : Pogodan za sve vrste diplomirao cijevi, droppers, pipettes, pipettors, itd., nekada otpust vazduh i apsorbuje tečnost.Paket Listu : 10 x Sisaljku Ball Note : 1. Izbjeći otkrivanje gumene lopte da visoka temperatura, koji će uzrokovati deformacija i topi.2. Drži gumene proizvoda dalje od kiseline i treba.Ovaj proizvod ne može biti izloženi jaka kiseline ili baze.3. U procesu skladište i koristiti, gumene proizvoda će godina zbog efekata u kombinaciji od unutrašnjih i vanjski faktora, i da će se manifestovati kao pukotine, stickiness, stvrdnjava, ublažavanje, chalking, boje, i buđ.


Karakteristike proizvoda

Item Type:
Suction Ball
Material:
Rubber
Color:
Blue
Inner Diameter of the Hole:
Approx. 6mm / 0.2in
Maximum Mouth Diameter:
Approx. 12mm / 0.5in
Ball Diameter:
Approx. 35.5mm / 1.4in
Total Ball Length:
Approx. 55.5mm / 2.2in
Purpose:
Suitable for all kinds of graduated tubes, droppers, pipettes, pipettors, etc., used to discharge air and absorb liquid.
Package List:
10 x Suction Ball :
1. Avoid exposing the rubber ball to high temperature, which will cause deformation and melting. :
2. Keep the rubber products away from acid and alkali. This product cannot be exposed to strong acid or alkali. :
3. In the process of storage and use, rubber products will age due to the combined effects of internal and external factors, and will manifest as cracks, stickiness, hardening, softening, chalking, discoloration, and mildew. :

Srodni proizvodi